Nieuws

Nieuws

Open dag Camper-Plus zaterdag 10 november 2018

Camper-Plus zet zijn garagedeuren weer open en verwelkomt iedereen die kennis wil maken met ons camper-verhuurbedrijf.
Evenals voorgaande jaren bereiden wij ons voor op een grote opkomst van belangstellenden. Op deze dag kunt u al onze campers bezichtigen en uitgebreid laten informeren over het fenomeen camperen. Ook presenteren wij onze groepsreizen voor 2019.
Wanneer?
Zaterdag 10 november 2018
Hoe laat?
Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom
Waar?
Camper-Plus
van Utrechtweg 83-87
2921 LN, Krimpen a/d IJssel.

Om de Camper-Plus website bezoekers nog beter van dienst te zijn hebben we de site in een nieuw jasje gestoken. De leesbaarheid is verbeterd en de site is nu ook goed te bekijken op tablets en smartphones. Zo gaat Camper-Plus met zijn tijd mee, en hopen we u in het komende jaar nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook door het camper aanbod uit te breiden, heeft u als klant nu de keuze uit 13 speciaal geselecteerde campers, van klein tot groot.

Instructieavonden april 2018

Nico en Janet

Nico en Janet

Onlangs heeft Camper-Plus een tweetal instructie avonden georganiseerd. Voor beide avonden hadden veel toekomstige camperaars zich opgegeven om zich goed te laten voorlichten over hun aanstaande reis met één van onze campers. Instructies werden gegeven door de verzekeringsagent van Camper-Plus, waar tijdens de reis vooral op te letten, met handige tips voor onderweg.

Onze monteur gaf uitleg over de bediening van de camper, motor-gedeelte en bedienen van de luifel, watertanks, toilet e.d. Nico en Bas gaven een presentatie over de komende voorjaars- en najaarsreizen. Na afloop was er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje en bleek dat iedereen zin had in de komende vakanties en blij waren met de voorlichtingsavond, want rijden met een camper doe je toch niet iedere dag, en er komt toch het één en ander bij kijken. Gelukkig ging iedereen met een goed gevoel weer huiswaarts!

Nico en Janet bedanken iedereen voor hun aanwezigheid om deze avonden succesvol te maken!


Wij wensen u een goed camper-seizoen voor 2018!

Gevelbord U bent altijd welkom om onze campervloot te komen bekijken en U te laten informeren over de mogelijkheden van het camperen. De koffie staat klaar!

Ook als U twijfelt over het alleen op pad gaan met één van onze campers omdat de overstap van een personenauto naar een camper te groot lijkt, kunt U altijd deelnemen aan één van onze groepsreizen die wij elk jaar organiseren. Zo kunt U in groepsverband kennis maken met het fenomeen camperen en bent u nooit alleen onderweg.

 


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates!Scan deze code met uw mobiel

Uitschrijven van onze nieuwsbrief

Reactiemogelijkheid is gesloten