Nieuws

Nieuws


Onlangs heeft Camper-Plus de Adria Coral S 670 SLT camper in gebruik genomen voor het camperseizoen 2019. Een juweeltje mogen we wel zeggen. Werkelijk voorzien van alle gemakken! Een camper met onder meer: automatische versnelling, ruime zithoek, grote koelkast, gasoven, tv-satelliet ontvanger, dubbele lage bedden, ruime douche- en toiletgroep, vloerverwarming en veel raam- en dakvensters. Kom eens langs om deze camper met eigen ogen te bezichtigen of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Adria Coral S 670 SLT

NIEUW IN DE VERHUUR

2.3 M-Jet 130 PK / motor airco
Half-integraal voor 2 personen
2 lage bedden: 0.80 x 2.03 mtr.
Gasoven, vloerverwarming
Satelliet en tv / grote koelkast
Lengte: 7.50 mtr.

Prijscategorie D


Open dag 2018

Ook dit jaar was onze ‘open dag’ weer een groot succes en trok veel bezoekers. Van 10 tot 4 uur kon iedereen de campers uitgebreid bekijken en zich laten informeren, met een hapje en een drankje, over de verschillende typen campers en de beschikbaarheid voor het komende camperseizoen 2019. De belangstelling voor camperen mag zich verheugen in een toenemende mate van het nieuwe kamperen en dat was dit jaar ook weer duidelijk te zien bij Camper-Plus. Grote interesse was er naast de individuele verhuur ook voor de georganiseerde groepsreizen voor het komende jaar, de 2 voorjaarsreizen naar Frankrijk en de najaarsreis naar Italië.

We bedanken iedereen voor hun aanwezigheid deze dag en hun vertrouwen in Camper-plus voor het komende seizoen!


Om de Camper-Plus website bezoekers nog beter van dienst te zijn hebben we de site in een nieuw jasje gestoken. De leesbaarheid is verbeterd en de site is nu ook goed te bekijken op tablets en smartphones. Zo gaat Camper-Plus met zijn tijd mee, en hopen we u in het komende jaar nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook door het camper aanbod uit te breiden, heeft u als klant nu de keuze uit 13 speciaal geselecteerde campers, van klein tot groot.


Wij wensen u een goed camper-seizoen voor 2019!

Gevelbord U bent altijd welkom om onze campervloot te komen bekijken en U te laten informeren over de mogelijkheden van het camperen. De koffie staat klaar!

Ook als U twijfelt over het alleen op pad gaan met één van onze campers omdat de overstap van een personenauto naar een camper te groot lijkt, kunt U altijd deelnemen aan één van onze groepsreizen die wij elk jaar organiseren. Zo kunt U in groepsverband kennis maken met het fenomeen camperen en bent u nooit alleen onderweg.

 


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates!Scan deze code met uw mobiel

Uitschrijven van onze nieuwsbrief

Reactiemogelijkheid is gesloten